Пошук в базі знань

Томатно-морквяний крем-суп

Один з безлічі цікавих способів виготовлення овочевих пюре, які припадуть до смаку як малюкам, так і дорослим гурманам.

Це відмінний варіант нагодувати свою сім’ю великою кількістю сезонних плодів, а також урізноманітнити своє повсякденне меню. Крім того, такий крем-суп не соромно подати навіть гостям, так як його барвистий яскравий зовнішній вигляд і високі смакові якості не залишать нікого байдужим.

Помаранчевий коренеплід надає йому приємну солодку нотку, томати — легку кислинку, а картопля робить блюдо ситним і поживним. Залежно від своїх смакових переваг, ви можете вводити до складу пюре та інші компоненти.

Щоб збагатити смак готового супу, ви можете посипати поверхню пюре будь-якими прянощами, травами і спеціями. Щіпка мускатного горіха, куркуми, імбиру, прованські трави, розмарин, чебрець, базилік — всі ці добавки зроблять банальне повсякденне блюдо пікантним і оригінальним.

  • Кількість порцій: 4

  • Час приготування: 45 хв.

Інгредієнти:

  • Картопля: 250 г
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1/2 шт.
  • Сіль: 1/3 чайної ложки
  • Масло вершкове: 2 столові ложки
  • Помідори: 3-4 шт.

Приготування:

1. Заливаємо томати крутим окропом і чекаємо 5-6 хвилин, знімаємо з них шкірку.
2. Шаткуємо довільними шматочками. Подрібнюємо цибулю і прогріваємо його в сотейнику з маслом, поки він не стане м’яким. Вводимо томати, тушкуємо заготовку 4-5 хвилин.

3. Додаємо в ємність шматочки очищеної картоплі


4. Шаткуємо морква шматками і вводимо її в тару для крем-супу.

5. Наливаємо в ємність рідина, вводимо сіль.

6. Варимо заготовку до м’якості всіх інгредієнтів (30-33 хвилини).

7. Подрібнюємо все плоди до однорідного стану.

8.Подаємо томатно-морквяний крем-суп з коржами, солодовим хлібом або французьким багетом.

Томатно-морквяний крем-суп

Смачного!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *